Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου: Το ΣτΕ «παγώνει» προσωρινά τον διαγωνισμό για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης σε Ντράφι & Διώνη

«Πάγωσε» προσωρινά η πρόοδος του διαγωνισμού που είχε δημοπρατήσει η ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα και Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το κόστος του έργου ανέρχεται σε 42,40 εκατ. ευρώ (ποσό με ΦΠΑ και χωρίς ΦΑΠ 34,2 εκατ. ευρώ) και η χρηματοδότηση του έργου καλύπτεται από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ειδικότερα, η Επιτροπή Αναστολών του Δ΄ Τμήματος του ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση της εταιρείας ΕΚΤΕΡ κατά της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και της ΕΥΔΑΠ και αναστέλλει:

1) Την υπ΄ αριθμ. 266/2021 απόφαση της ΑΕΠΠ κατά το σκέλος που έκανε δεκτή την προδικαστική προσφυγή της εταιρείας ΙΝΤΡΑΚΟΜ και

2) Την πρόοδο του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε με την Α455/2018 διακήρυξη της ΕΥΔΑΠ για τη δημοπράτηση του διαγωνισμού του έργου κατασκευής δικτύων ακαθάρτων (δίκτυο αποχέτευσης) στις περιοχές Πικερμίου, Ντράφι, Αγίου Σπυρίδωνα, Διώνης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Recommended For You

About the Author: efoni