Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Κόκκινο Λιμανάκι

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβληματικό έργο της αποκατάστασης των υποδομών στις πυρόπληκτες περιοχές, αναμορφώνοντας συνολικά την εικόνα στον τόπο μας και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών.

Μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στο εν λόγω έργο που έχει αναλάβει η εταιρεία INTRAKAT, εντάχθηκε και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης στο τμήμα που ακόμη δεν έχει αποκατασταθεί. Υπενθυμίζεται ότι ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έχουν προχωρήσει σε πλήρη αλλαγή του υπόλοιπου παλαιού δικτύου στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Στο πλαίσιο των εργασιών, από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ και ειδικότερα στις εξής οδούς:

▶ Ήλιδος
▶ Δημοκρατίας – Π. Μελά
▶ Καλαβρύτων
▶ Στρ. Κονδύλη
▶ Λ. Καραγιάννη
▶ Αγίας Παρασκευής
▶ Διογένους
▶ Σπάρτης
▶ Αγίας Σοφίας
▶ Αγίου Θωμά
▶ Διονύσου – Σ. Βέμπω

Στους παραπάνω δρόμους τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ καλούνται οι κάτοικοι και οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή να ακολουθούν τη σήμανση της τροχαίας.

Προσωρινός αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί μόνο σε μη κεντρικές οδούς που θα ανοίγουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ θα υπάρχει πρόβλεψη διευκόλυνσης πρόσβασης των περιοίκων στις κατοικίες τους.

Στους κεντρικούς δρόμους θα πραγματοποιηθεί διακοπή στο ένα από τα δύο ρεύματα ενώ στο τέλος της ημέρας θα αποκαθίσταται πλήρως η κυκλοφορία.

Recommended For You

About the Author: efoni