Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Καθημερινά διαθέσιμα ραντεβού ειδικά για την έκδοση ΤΑΠ

Λόγω των αυξημένων αναγκών για την έκδοση βεβαιώσεων Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), το οποίο είναι απαραίτητο για την σύνταξη συμβολαίων πριν από την 30η Ιουνίου, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ενημερώνει ότι τροποποιεί το πρόγραμμα για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα και ειδικότερα από την Τρίτη 22/6 έως την Παρασκευή 25/6, ειδικά για την έκδοση ΤΑΠ, θα υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.30 μετά το μεσημέρι, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου e-ραντεβού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ:
– Στην κεντρική σελίδα του Δήμου https://www.rafina-pikermi.gr/ στο πάνω μέρος μπαίνετε στην κατηγορία «ΑΙΤΗΜΑΤΑ» και «κλικάρετε» την υποκατηγορία «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ».
– Στο «Τμήμα εσόδων και περιουσίας» πατήστε το «+» στο δεξιό μέρος της σελίδας.
– Εμφανίζονται δύο στήλες. Στη δεξιά στήλη υπάρχει η υποκατηγορία «Βεβαίωση περί μη οφειλής ΤΑΠ».
– Μπαίνετε στην κατηγορία και αφού σας ζητηθούν οι κωδικοί TAXISNET, στην επόμενη σελίδα περιγράφονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Στο τέλος της σελίδας πατήστε «ΕΠΟΜΕΝΟ».
– Εκεί θα βρείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τις ώρες για ραντεβού στο Δήμο.
– Αφού προγραμματίσετε το ραντεβού σας, πατήστε «ΕΠΟΜΕΝΟ» στο τέλος της σελίδας και αφού σιγουρευτείτε ότι τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει είναι συμπληρωμένα σωστά, πατήστε «ΥΠΟΒΟΛΗ».

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου εξελίσσει καθημερινά τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Recommended For You

About the Author: efoni