Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Έκτακτη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου λόγω πνιγμών

Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά πνιγμών που σημειώθηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αλλά και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και αναμένεται να επικρατήσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα πρέπει οι λουόμενοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Λαμβάνοντας υπόψη πρόσφατα περιστατικά πνιγμών που σημειώθηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής καθώς και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και αναμένεται να επικρατήσουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, εφιστούμε την προσοχή σας εφόσον προσέρχεστε για λήψη θαλασσίου λουτρού να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Επίσης εφόσον προσέρχεστε σε λουτρικές εγκαταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε οποιαδήποτε συνδρομή από τους ναυαγοσώστες που βρίσκονται στην περιοχή κατά τις ώρες εργασίας τους και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις τους.

Εφόσον έχει ανυψωθεί κόκκινη σημαία μην εισέρχεστε στη θάλασσα για λήψη θαλασσίου λουτρού ενώ αν έχει ανυψωθεί κίτρινη σημαία κολυμπάτε με τη δέουσα προσοχή.

Το Κ.Λ. Ραφήνας βρίσκεται σε άμεση ετοιμότητα στο να συμβάλλει σε οποιοδήποτε περιστατικό που εγκυμονεί κίνδυνο στη θάλασσα και επομένως σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε άμεσα στα τηλέφωνα 108 ή 22943-21201 ή 112.

Recommended For You

About the Author: efoni