Δήμος Παλλήνης: Το «ευχαριστώ» του Θανάση Ζούτσου στο εθελοντικό κίνημα

Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, γιορτάζεται Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού και ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Σήμερα, 5η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού, θέλω να ευχαριστήσω τις Εθελόντριες και του Εθελοντές, που ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση, προσφέρουν διαχρονικά, σπουδαίο έργο, στις Κοινωνικές Υπηρεσίες και Δομές, στην Πολιτική Προστασία καθώς και στην Προστασία Αδέσποτων του Δήμου Παλλήνης.

Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, η προσφορά τους, έγινε ακόμα πιο σημαντική. Αψηφώντας όλους τους κινδύνους, έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχες, για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στον ιό.

Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους, να δώσουν φροντίδα στους ηλικιωμένους, να προσφέρουν τις γνώσεις τους, να διδάξουν τα παιδιά μας και να υποστηρίξουν τους εργαζομένους και το θεσμικό έργο του Δήμου. Με μόνο κίνητρο, την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο.
Μας εμπνέουν όλους, να ενεργοποιήσουμε τον εθελοντή που υπάρχει μέσα μας.

Τους αξίζει σεβασμός αλλά και στήριξη από την Πολιτεία. Οι θεσμικές παρεμβάσεις που θα αναγνωρίζουν και θα επιβραβεύουν, τους Εθελοντές, το Εθελοντικό Κίνημα και τις δράσεις του, είναι σήμερα, πιο απαραίτητες από ποτέ».

Recommended For You

About the Author: efoni