Δήμος Παιανίας: Συνάντηση Μάδη-Παπαχρήστου για τις σχολικές δομές

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Παπαχρήστο είχαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας Κλειώ Ανδρέου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν οι ανάγκες των σχολικών δομών του Δήμου Παιανίας όπως αυτές έχουν καταγραφεί από τους διευθυντές τους και μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Κλειώ Ανδρέου ενημέρωσε τον Δ. Παπαχρήστο για το πρόγραμμα που υλοποιεί ο Δήμος Παιανίας με συνεχείς εργασίες σε όλες τις δομές, ενώ κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας πραγματοποιεί ελέγχους και καταγράφει προβλήματα.

Επιπλέον ανακοινώθηκε πως ο Δήμος Παιανίας προχωρά στην πρόσληψη δύο νέων τεχνικών – μέσω προγράμματος – οι οποίοι άμεσα θα τεθούν στη διάθεση των Σχολικών Επιτροπών με αποκλειστικό αντικείμενο τις επισκευές στις σχολικές δομές.

Ξεχωριστό θέμα στη συνάντηση αποτέλεσε η επάρκεια των δομών του Δήμου Παιανίας για την κάλυψη των αναγκών έτσι όπως έχουν καταγραφεί και θα επανεξεταστούν τον προσεχή Μάρτιο με τις νέες εγγραφές μαθητών.

Recommended For You

About the Author: efoni