Δήμος Παιανίας: Συνάντηση Μάδη με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη είχε την Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης. Αντικείμενο της συνάντησης η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας αλλά και διαχρονικά προβλήματα που απαιτούν λύση.

Η οικονομική κατάσταση λόγω COVID κυριάρχησε στην συζήτηση, με τον δήμαρχο Παιανίας να μεταφέρει στον υπουργό την ακριβή εικόνα των δαπανών και την ισχνή επιχορήγηση σε βάρος του προϋπολογισμού.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και των παιδικών σταθμών λόγω της δημογραφικής έκρηξης που δεν ακολουθείται από αντίστοιχη ενίσχυση των δαπανών, με αποτέλεσμα να καταγράφονται προβλήματα μεταξύ άλλων και στο θέμα των καθαριστριών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Παιανίας με τον Ισίδωρο Μάδη να εξηγεί πως η κινητικότητα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα ενώ και το αίτημα για πλήρωση σαράντα τεσσάρων κενών θέσεων προσωπικού δεν έγινε αποδέκτο. Αναφέρθηκε δε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Recommended For You

About the Author: efoni