Δήμος Παιανίας: Νέα δωρεά του Θανάση Μαρτίνου – Αλλάζει το 4ο Δημοτικό

Σε ένα υπερσύγχρονο σχολείο μετατρέπεται το 4ο Δημοτικό Παιανίας με την αποφασιστική συμβολή του εφοπλιστή, Θανάση Μαρτίνου.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών και των γονέων του συγκεκριμένου σχολείου είναι το ελάχιστο, όπως υποστηρίζουν.

Αναλυτικά:

«Όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εφοπλιστή κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟ πρόεδρο της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» για τη μεγάλη δωρεά του προς το σχολείο μας.

Συγκεκριμένα 12 καινούριοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 1 πολυμηχάνημα εξοπλίζουν πλέον το σχολείο μας!

Η Διεύθυνση ,ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θεωρούν χρέος τους να γίνει γνωστή αυτή η αξιέπαινη πράξη, η οποία συμβάλλει σημαντικά στο να μπορούν οι μαθητές μας να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η δωρεά του κυρίου Αθανάσιου Μαρτίνου αναβαθμίζει την υλικοτεχνική υποδομή της σχολικής μας μονάδας και δυναμώνει την προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους μαθητές μας.

Στο εργαστήριο πληροφορικής τοποθετήθηκαν ήδη οι ολοκαίνουριοι υπολογιστές και όλες οι αίθουσες διδασκαλίας , διαθέτουν πλέον τον δικό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή συνδεδεμένο με βιντεοπροβολέα ,διευκολύνοντας έτσι το εκπαιδευτικό έργο.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας μετατρέπεται πλέον σε ένα σύγχρονο σχολείο, πλήρως προσαρμοσμένο στη νέα ψηφιακή εποχή, έτοιμο να προσφέρει τα καλύτερα ερεθίσματα και εφόδια στους μαθητές του!!

Η στήριξη που μας παρείχε ο κ. Μαρτίνος ήταν απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική για τη σχολική μας κοινότητα και τον ευχαριστούμε θερμά!».

Recommended For You

About the Author: efoni