Δήμος Παιανίας: Η ανατολική πλευρά του Υμηττού ενισχύεται

Η ανατολική πλευρά του Υμηττού ενισχύεται με ένα ακόμα πυροσβεστικό όχημα και με εξοπλισμό για τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας του Δήμου Παιανίας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Παιανίας μεταξύ του Προέδρου του ΣΠΑΥ & Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου, του Δημάρχου Παιανίας Ισίδωρου Μάδη, του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχο Γιάννη Ζαμάνη και των επιτελείων του ΣΠΑΥ και του Δήμου Παιανίας όπου συζητήθηκαν τα έργα πρόληψης που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας για τις οποίες ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι Δήμοι – Μέλη του ΣΠΑΥ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή των Γλυκών Νερών για τη συντήρηση των δασικών δρόμων, τους καθαρισμούς και τις εκτεταμένες κλαδεύσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα συνεχιστούν από τον ΣΠΑΥ οι παραδόσεις πυροσβεστικού εξοπλισμού και μέσων ατομικής προστασίας για τους εθελοντές, τους άγρυπνους φρουρούς του Υμηττού.

Recommended For You

About the Author: efoni