Δήμος Παιανίας: Εγκαθίστανται οι πρώτες αίθουσες στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο

Ξεκινά τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, η τοποθέτηση των πρώτων αιθουσών στον χώρο των 1ου και 2ου Γυμνασίου Παιανίας. Μετά την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, οι διαδικασίες προχωρούν βάση χρονοδιαγράμματος ώστε πριν την εκπνοή του Οκτωβρίου να έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία των δύο σχολικών μονάδων.

Την Δευτέρα θα τοποθετηθούν συνολικά έξι αίθουσες, αρχής γενομένης από τις τουαλέτες που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των μαθητών. Στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και των 19 αιθουσών πριν το τέλος του Οκτωβρίου.

«Οι διαδικασίες προχωρούν βάση χρονοδιαγράμματος όπως ακριβώς δεσμευθήκαμε στην σχολική κοινότητα για να αποκατασταθεί η λειτουργία των δύο σχολείων το συντομότερο δυνατόν με καταληκτική ημερομηνία την 30η Οκτωβρίου. Αποδεικνύεται στην πράξη πως όταν υπάρχει θέληση και γνώση παράγεται αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών. Μια δυσάρεστη κατάσταση η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να προβλεφθεί όπως υποστηρίζει μια μικρή πλειοψηφία, αποκαθίσταται. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Για την πραγματοποίηση των εργασιών με ασφάλεια, τα δύο σχολεία δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ενώ θα διακοπεί και η κυκλοφορία κατά το διάστημα από 07.30 έως 13.00 στις οδούς Ζωοδόχου Πηγής, Ιωάννου Σταμάτη και Βασιλείου Χούντα.

Recommended For You

About the Author: efoni