Δήμος Παιανίας: Ασφαλτοστρώνονται 5.700 μέτρα αγροτικών οδών

Ξεκινά άμεσα, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, η ασφαλτόστρωση 5.700 μέτρων αγροτικών οδών με στόχο την εύκολη πρόσβαση των αγροτών στη γη τους.

Οι οδοί που θα κατασκευαστούν είναι :
-οδός Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την οδό Ικαρίας), μήκους 2.500 μέτρα.
-Ανώνυμη οδός στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την ανώνυμη ασφαλτοστρωμένη οδό που ενώνει την Παιανία με τα Σπάτα), μήκους 2.000 μέτρα.
-οδός Ικαρίας, μήκους 950 μέτρα.
-οδός Αγίων Θεοδώρων (από οδό Αγ. Κωνσταντλινου έως οδό Αμπελώνων), μήκους 250 μέτρα

«Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας και ειδικότερα των αγροτών της πόλης μας για εύκολη πρόσβαση στη γη τους. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς όφελος συνολικά όλου του δήμου. Επιτρέψτε μου να θυμίσω πως από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, έχω μεριμνήσει για την αποκατάσταση μέγιστου τμήματος των αγροτικών οδών για την εξυπηρέτηση και των κατοίκων των εκτός σχεδίου περιοχών. Για τη διοίκησή μας ο Δήμος Παιανίας δεν τελειώνει στα όρια του οικιστικού ιστού» επισημαίνει ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Το έργο ύψους 315.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2022.

Recommended For You

About the Author: efoni