Δήμος Παιανίας: Αλλάζει την καθημερινότητα των κατοίκων η Δημοτική Αρχή

Έργα οδοποιίας στη ΔΕ Γλυκών Νερών πραγματοποιεί ο Δήμος Παιανίας και συγκεκριμένα στις οδούς Πευκών και Δαυλείας (από την οδό Θεσσαλίας έως την οδό Καρδίτσης, στο τμήμα της οδού Καρδίτσης από την οδό Δαυλείας έως την οδό Πευκών, στην οδό Σολωμού (από την οδό Άννης Μαρίας έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως) και στην οδό Μωραΐτη (από την οδό Καραολή και Δημητρίου έως την οδό Γρ. Αυξεντίου).

Με την παρέμβαση αυτή, πρώτη μετά από δεκαετίες, επιλύονται χρονίζοντα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους με τα όμβρια ύδατα να εισρέουν στα σπίτια τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έργα – προϋπολογισμού 124.992 ευρώ – αποκαθιστούν χωματόδρομους ενώ γίνονται και οι απαραίτητες διανοίξεις αλλά και η κατασκευή πεζοδρομίων, αλλάζοντας την εικόνα της περιοχής. Παράλληλα από την δημοτική αρχή ασκούνται πιέσεις στον εργολάβο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης ώστε να ολοκληρωθεί στα συγκεκριμένα σημεία οπότε η αποκατάσταση να είναι οριστική.

Στην δε οδό Μωραΐτη, στο τμήμα από την οδό Καραολή και Δημητρίου έως την οδό Γρ. Αυξεντίου, γίνεται αποκατάσταση για την άρση της επικινδυνότητας του εν λόγω τμήματος και κατασκευή σύμφωνα με τη μελέτη κατασκευής ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου του λόφου Φούρεζι.

«Το συγκεκριμένο έργο είχε παραπεμφθεί στις καλένδες με τους κατοίκους να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο. Αποτελεί προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε σε παρεμβάσεις όπου αυτό είναι δυνατό, αλλάζοντας κομμάτι – κομμάτι την εικόνα του Δήμου Παιανίας. Ώστε στο τέλος της θητείας μας να είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο που έχει υλοποιηθεί, οδηγώντας την πόλη μας στο μέλλον» σχολίασε σχετικά ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Recommended For You

About the Author: efoni