Δήμος Μαραθώνος: Επίσκεψη του Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα

Ενόψει της κατασκηνωτικής περιόδου, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργο Σταμάτη στις εγκαταστάσεις της Ε’ κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα, τον οποίο συνόδευαν ο πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ κ. Γιάννης Μοσχολιός και ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ε.Σ.Α.μεΑ κ. Γιάννης Λυμβαίος, για το φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα των παιδιών ΑΜΕΑ.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της κατασκήνωσης κ. Γιάννης Μπούσουλας και οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Νεφέλη Ράντου για δηλώσεις στο κανάλι της Βουλής.

Ο κ. Σταμάτης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και επιπλέον πληροφορήθηκε ότι ο Δήμος Μαραθώνος είναι ο μοναδικός Δήμος που διαθέτει στις παραλίες του 6 μηχανισμούς πρόσβασης στην θάλασσα για άτομα με κινητικά προβλήματα.

Και φέτος η κατασκήνωση θα φιλοξενήσει με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας πάνω από 1500 παιδιά με αναπηρία στις εγκαταστάσεις σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και δράσεων.

Recommended For You

About the Author: efoni