Δήμος Λαυρεωτικής: Τα αποτελέσματα των rapid test κορονοϊού

Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν στο Δήμο Λαυρεωτικής, στην Κερατέα και το Λαύριο, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test) με τη μέθοδο drive through (με μεταφορικό μέσο).

Συνολικά διενεργήθηκαν 643 rapid test από τα οποία ανευρέθηκε μόνο 1 θετικό κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή της Κερατέας. Όλα τα υπόλοιπα δείγματα, δηλαδή 642, βρέθηκαν αρνητικά.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά: “Η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε τη δωρεάν διενέργεια rapid test για τους πολίτες σε δύο εύκολα προσβάσιμους χώρους, στο Δημοτικό Πάρκινγκ της Κερατέας και στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης έξω από το Δημαρχείο Λαυρίου. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με τάξη, οργάνωση και άριστη συνεργασία μεταξύ των εργαζόμενων του Δήμου και του ΕΟΔΥ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και τους εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα.”

Recommended For You

About the Author: efoni