Δήμος Κρωπίας: Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την «Μπετομάρ»

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συνάντηση του Δημάρχου Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση και του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Θεόδωρου Γρίβα με τον Υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υπουργού για την προσφυγή του Δήμου Κρωπίας- ενώπιόν του- για την ακύρωση της Απόφασης της Διεύθυνσης Χωροταξικής Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής περί έγκρισης περιβαλλοντικών όρων που αφορά την επαναλειτουργία μονάδας ετοίμου σκυροδέματος της ως άνω εταιρίας στην περιοχή Κίτσι Κορωπίου.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, εξήγησε τους ουσιαστικούς λόγους της έντονης αντίδρασης του Δήμου και των κατοίκων που εστιάζονται στον οικιστικό χαρακτήρα της περιοχής και ιδιαίτερα στα δύο μεγάλα σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται δίπλα στην εγκατάσταση της μονάδας.

Η συζήτηση διεξήχθη με ειλικρίνεια και με επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος. Ο Υπουργός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δήμου Κρωπίας για την πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση-αιτιολόγηση που του παρείχαν.

Ο Δήμος Κρωπίας, υπερασπίζει τα δικαιώματα των κατοίκων και των παιδιών του.Το Δίκαιο της προσφυγής του είναι η δύναμή του στην προσπάθεια να αποτρέψει κάθε σκέψη για επαναλειτουργία.

Όπως έχουμε τονίσει, οι πολίτες θα ενημερώνονται άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ο αγώνας μας είναι Δίκαιος και θα είναι νικηφόρος!

Recommended For You

About the Author: efoni