Δήμος Κρωπίας: Μεγάλη νομική νίκη στο ΣτΕ υπέρ των συμφερόντων του Δήμου στο παραλιακό μέτωπο Αγίας Μαρίνας-Αγίου Δημητρίου

Απορρίφτηκε οριστικά και αμετάκλητα η προσφυγή στο Σ.τ.Ε της εταιρίας «Κορινθιακός Ρυθμός Τεχνική, Οικοδομική, Εμπορική Α.Ε» (Ε 3146/22/09/2016) κατά του Προεδρικού Διατάγματος Σχεδίου Πόλεως 3ης Πολεοδομικής Ενότητας Αγίας Μαρίνας-Αγίου Δημητρίου του 2016. Η απόφαση του Σ.τ.Ε Α 850 της 9 ης Ιουνίου 2021 ανοίγει το δρόμο για την εξέλιξη του έργου της ήπιας ανάπλασης της δυτικής παραλίας Αγ. Δημητρίου.

Η μεγάλη αυτή νομική νίκη υπέρ των συμφερόντων του Δήμου Κρωπίας και των πολιτών του δικαιώνει τους αγώνες της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών της για κοινόχρηστα-κοινωφελή έργα ουσίας και βιώσιμης ανάπτυξης μέσω του πολεοδομικού σχεδιασμού και της αναμενόμενης κύρωσης της πράξης εφαρμογής της Π.Ε 3 Αγίας Μαρίνας.

Ο Δήμος Κρωπίας διαχρονικά αγωνίζεται για την ανάπτυξη της περιοχής και δίνει πολιτικές και νομικές μάχες προς όφελος των πολιτών της. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι σκοπεύουν να δράσουν και πάλι με ενστάσεις και προσφυγές στην ευρύτερη περιοχή.

Recommended For You

About the Author: efoni