Δήμος Κρωπίας: Επίδειξη λειτουργίας των 5 απινιδωτών για τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Σεμινάριο επίδειξης λειτουργίας των 5 αυτόματων φορητών απινιδωτών που διαθέτει ο Δήμος Κρωπίας για τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια-Λύκεια) πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του προέδρου της Δ.Ε Παιδείας, μέλους του προεδρείου του Δ.Σ Κορωπίου καθηγ. κ.Θωμά Κιούση και την παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, προέδρου της Δ.Ε Υγείας, ιατρού, κ.Σπύρου Κόλλια, την περασμένη Τετάρτη 10.11.2021 σε αίθουσα του 1ου ΓΕΛ Κορωπίου.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι καθηγητών των σχολείων,1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο Κορωπίου, 2ο Γυμνάσιο, 3ο ΓΕΛ, ΕΠΑΛ (1ο Ημερήσιο-Εσπερινό-Ειδ.Αγωγής-ΣΕΚ), 2ο ΓΕΛ-3ο Γυμνάσιο Κίτσι.

Την παρουσίαση έκανε ο κ.Γεώργιος Μεσάου, μηχανικός βιοιατρικής τεχνολογίας.

Οι 5 εξωτερικοί απινιδωτές ήταν δωρεά της ΑΜΚΕ Αιγέας ύστερα από ενέργειες του Δήμου Κρωπίας και του προέδρου της Δ.Ε Παιδείας Θωμά (Μάκη) Κιούση. Μαζί με τη αγορά και άλλων δύο απινιδωτών από τον πρόεδρο του Δ.Σ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Κορωνιά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους αθλητές των  σωματείων που δραστηριοποιούνται  έχουμε ήδη 7 απινιδωτές στο Δήμο Κρωπίας.

Recommended For You

About the Author: efoni