Δήμος Διονύσου: Eκδήλωση-συζήτηση για την Επανάσταση του 1821 την Πέμπτη 15 Απριλίου

Ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση για την Επανάσταση του 1821, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Απριλίου στις 7:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming στο κανάλι YouTube του Δήμου Διονύσου στο σύνδεσμο https://bit.ly/3g3rCmC
Στην εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει η κ.Λίλη Θεοδώρου, θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι:
– κ.Θάνος Βερέμης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Ιστορία και τις Διεθνείς Σχέσεις – Θέμα: «Ελληνική Επανάσταση, Ιστορική Εξέλιξη από την έναρξη έως τη θητεία του Καποδίστρια».
– κ.Στέφανος Καβαλλιεράκης, Ιστορικός, Διευθυντής Διευθυντής Μουσείου Πόλεως των Αθηνών-Ιδρυματος Βούρου Ευταξία, συγγραφέας & Αρθρογράφος – Θέμα:«Ένα έθνος σε κίνηση, η πορεία μέχρι την Ελληνική Επανάσταση».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ακόμη ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Καρυστινός.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους πολίτες προς τους συμμετέχοντες, μέσω του email politismos@dionysos.gr

Recommended For You

About the Author: efoni