Δήμος Διονύσου: Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Παράδρομο της Ε.Ο.

Από τη Δευτέρα (13/12) έως και την Πέμπτη (13/1) θα υπάρξουν  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Παράδρομο της Ε.Ο.Αθηνών – Λαμίας για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή αγωγού ύδρευσης στον παράδρομο της Ε.Ο.». Το έργο αφορά στην κατασκευή αγωγού ύδρευσης στον παράδρομο της Εθνικής Οδού έως τη Λεωφόρο Κρυονερίου.

Ο υπό κατασκευή αγωγός, μήκους περίπου 190 μ., θα υδροδοτήσει τις ιδιοκτησίες της οδού Εργασίας της Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου, μέσω της σύνδεσής του με τον κεντρικό αγωγό επί της Λεωφόρου Κρυονερίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπουν μερική κατάληψη του οδοστρώματος και θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα στάδια, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση πεζών και διερχόμενων οδηγών.

Οι εργασίες θα εκτελούνται εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 έως τις 18:00 ενώ υπάρχει πιθανότητα εκτέλεσης εργασιών και κατά τη διάρκεια του
Σαββατοκύριακου, με σκοπό την ελαχιστοποίηση της όχλησης λόγω μειωμένης κυκλοφορίας. Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις και η σήμανση θα παραμένουν
καθ’όλο το 24ωρο και μέχρι την οριστική αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου τριάντα (30) ημέρες, αλλά, σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής τους, θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Recommended For You

About the Author: efoni