Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κλειστή θα παραμείνει για μία ημέρα η Κοινωνική Υπηρεσία λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος

Κλειστή θα παραμείνει την Τρίτη 16 Μαρτίου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προκειμένου να διεξαχθούν τεστ για την ανίχνευση κορωνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η απόφαση ελήφθη όταν σήμερα (Δευτέρα 15 Μαρτίου), ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή πως εργαζόμενος της υπηρεσίας διαγνώστηκε θετικός μετά την εμφάνιση ελαφριών συμπτωμάτων.

Άμεσα λήφθηκαν όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, η απομόνωση του συγκεκριμένου εργαζόμενου, η απολύμανση του χώρου εργασίας καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση επαφών.

Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε η εξέταση όλων των εργαζομένων της υπηρεσίας όπως άλλωστε συμβαίνει μετά από κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Δήμο προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει με ασφάλεια η υπηρεσία με απόλυτη προστασία της υγείας των εργαζομένων και του κοινού.

Τέλος ενημερώνουμε πως το Σάββατο 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη απολύμανση σε όλους τους χώρους εργασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Recommended For You

About the Author: efoni