Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κλειστό θα παραμείνει μέχρι τις 28 Μαρτίου το Δημαρχείο Βουλιαγμένης

Κλειστές θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους όλες οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού στο Δημοτικό Κατάστημα Βουλιαγμένης, συμπεριλαμβανομένου του ταμείου και του ΚΕΠ, μέχρι την Κυριακή 28 Μαρτίου. Η απόφαση ελήφθη από τη Δημοτική Αρχή σήμερα (Κυριακή 21 Μαρτίου) αφού ενημερώθηκε για την ύπαρξη νέου κρούσματος σε εργαζόμενο, ο οποίος όμως δεν είχε προσέλθει στην υπηρεσία περισσότερο από μία εβδομάδα.
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενημέρωσε αναλυτικά τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου τις τελευταίες 14 μέρες και στη συνέχεια προχώρησε στην άμεση εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.
Ενημερώνουμε πως κατά το διάστημα που θα είναι κλειστές οι υπηρεσίες στη Βουλιαγμένη, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα δημοτικά κοιμητήρια καθώς και η ταμειακή υπηρεσία θα εξυπηρετούνται από το Δημοτικό Κατάστημα Βούλας ενώ θα λειτουργούν κανονικά τα ΚΕΠ Βούλας και Βάρης.
Τέλος, θυμίζουμε πως ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεχίζει να θέτει σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων καθώς και του κοινού και λαμβάνει όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται η απομόνωση των εργαζομένων που διαγνώστηκαν θετικοί καθώς και όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση των επαφών τους.
Επιπροσθέτως, σε κάθε θετική διάγνωση σε εργαζόμενο του Δήμου πραγματοποιείται απολύμανση των χώρων εργασίας του και διεξάγονται τεστ σε όσους εργαζόμενους είχαν επαφή με το κρούσμα.

Recommended For You

About the Author: efoni