Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Δύο νέα κρούσματα κορoνοϊού εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους του Δήμου

Μετά τη θετική διάγνωση σε εξέταση κορoνοϊού δύο εργαζομένων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν αύριο το ΚΕΠ της Δ.Ε. Βούλας και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κοινού που στεγάζονται στο Δημοτικό Κατάστημα της Βουλιαγμένης προκειμένου να διεξαχθούν τεστ για την ανίχνευση κορoνοϊού σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στα κτήρια που στεγάζουν τις υπηρεσίες αυτές.

Η απόφαση ελήφθη όταν σήμερα (Τρίτη 16 Μαρτίου), ενημερώθηκε η Δημοτική Αρχή πως ένας εργαζόμενος σε κάθε αναφερόμενη υπηρεσία διαγνώστηκε θετικός.

Όπως σε κάθε θετική διάγνωση, άμεσα λήφθηκαν όλα τα μέτρα όπως προβλέπονται στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, η απομόνωση των συγκεκριμένων εργαζομένων καθώς και
όλα τα απαραίτητα βήματα για την ιχνηλάτηση επαφών. Επιπροσθέτως, αποφασίστηκε η εξέταση όλων των εργαζομένων των συγκεκριμένων υπηρεσιών και η απολύμανση
των συγκεκριμένων χώρων αύριο το πρωί.

Τέλος ενημερώνουμε πως σήμερα εξετάστηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα στην Κοινωνική Υπηρεσία και όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές.

Recommended For You

About the Author: efoni