Δήμος Αχαρνών: Το μήνυμα του Δημάρχου, Σπύρου Βρεττού, για το lockdown

H χώρα είναι για τις επόμενες 3 εβδομάδες σε καθεστώς lockdown και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά:

«Από σήμερα αρχίζουμε να μετράμε άλλες33 δύσκολες εβδομάδες με περιορισμούς και απαγορεύσεις στην κυκλοφορία. Αλλαγές που θα επηρεάσουν τη ζωή μας ακόμη περισσότερο. Αλλαγές που όσο επώδυνες κι αν είναι, μέτρα που όσο αυστηρά κι αν μας φαίνονται είναι επιβεβλημένα, εάν θέλουμε η ζωή μας το συντομότερο δυνατόν να ξαναβρεί μια κανονικότητα.
Ο στόχος είναι ένας. Να επανέλθουμε στην κανονικότητα όλοι μας γεροί, δυνατοί, υγιείς μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους. Κι εγώ, όπως όλοι μας, νιώθουμε κουρασμένοι. Αντιλαμβάνομαι πως αυτά τα μέτρα έχουν αντίκτυπο σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πόλης μας, σε μισθωτούς και υπαλλήλους, αλλά και στην καθημερινότητα όλων των δημοτών.
Από τη δική μου θέση, θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή είναι εδώ για να σταθεί δίπλα στον καθένα!
Άμεσα λαμβάνουμε μια σειρά από μέτρα – πολλά εκ των οποίων ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται – που θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια που όλοι καταβάλλουμε για να βγούμε κι αυτή τη φορά νικητές, όπως κάναμε και πριν λίγους μήνες.
Εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου, ολόκληρος ο Δήμος Αχαρνών, αιρετοί και υπηρεσιακοί ήμασταν, παραμένουμε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα σας. Δεν θέλω να υπάρχει ο παραμικρός δισταγμός από κανέναν για να απευθυνθεί στις υπηρεσίες του Δήμου.
Δουλεύουμε όλοι καθημερινά, για να προσφέρουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας προς εξυπηρέτηση των δημοτών και προς ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων. Ενωμένοι, Αποφασισμένοι, Συνετοί θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά.
Απευθύνω σε όλους θερμή παράκληση να φροντίσουμε για την τήρηση των μέτρων το επόμενο διάστημα, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας.
Συνεχίζουμε με ελπίδα. Μένουμε και πάλι ασφαλείς, μένουμε πάντα αισιόδοξο»

Recommended For You

About the Author: efoni