Δήμος Αχαρνών: Κλειστό το δημαρχείο λόγω κορονοϊού

Λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 στο Δημαρχείο Αχαρνών και για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμος Αχαρνών μετά από προσωπική επικοινωνία του Δημάρχου Αχαρνών με τον ΕΟΔΥ και με τον Υφυπουργό Πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιά, ανακοινώνει ότι αύριο, το Δημαρχείο Αχαρνών θα παραμείνει κλειστό.

Αναλυτικά μερικά από τα μέτρα που θα ληφθούν με απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρος Βρεττός:

  • Το Δημαρχιακό Μέγαρο θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, για να γίνει απολύμανση όλου των χώρων κλειστών και ανοιχτών. Οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Δήμου (Κοινοτικό Κατάστημα Θρακομακεδόνων, ΚΕΠ, ΔΗΚΕΑ, ΔΗΦΑ, Νεκροταφείο, Πράσινο, Καθαριότητα, Στόλος, Δημοτική Αστυνομία κ.λ.π.) θα λειτουργήσουν κανονικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
  • Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Δήμος θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ προληπτικού ελέγχου για covid. Την Παρασκευή θα εκδοθεί νέα απόφαση.
  • Απαγορεύεται η είσοδος κοινού στο Δημαρχιακό Μέγαρο για την Πέμπτη και την Παρασκευή 22 και 23 Οκτωβρίου, μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης. Οι Δημότες θα εξυπηρετούνται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά κλπ. Για εξαιρετικές και επείγουσες περιπτώσεις θα επικοινωνούν στο τηλ. 210-2415300 ή 301.
  • Οι πολιτικοί γάμοι θα πραγματοποιούνται εκτός του Δημαρχείου στο θεατράκι του προαυλίου χώρου με τη συμμετοχή κατά το μέγιστο εννιά παρόντων και με υποχρεωτική χρήση μάσκας.
  • Αυξάνονται τα μέτρα πρόληψης και καθαριότητας στο Δημαρχείο Μέγαρο (απαγόρευσης χρήσης ανελκυστήρων, χρήση ειδικών συσκευών απολύμανσης, εξασφάλιση υγειονομικού υλικού σε όλους τους υπαλλήλους κτλ)

Recommended For You

About the Author: efoni