Δήμος Αχαρνών: Αισιοδοξία για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου – Τι δηλώνει ο αντιδήμαρχος, Νίκος Δαμάσκος

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση του Δήμου Αχαρνών, βρίσκεται ο Δήμαρχος, Σπύρος Βρεττός, καθώς δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει την Ολιστική Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης αλλά και την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου. Τι δήλωσε αποκλειστικά στη efoni.gr ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νίκος Δαμάσκος.

«Κάνουμε μια αρχή για ένα μεγάλο έργο που θα είναι αντάξιο της ιστορίας μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι Αχαρνές δεν πρέπει ακόμη να αποτελούν την πίσω πλευρά της Αττικής. Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά και δυστυχώς οι συνθήκες όχι μόνο για τον δήμο μας αλλά κ παγκοσμίως λόγω COVID δεν είναι κ οι ιδανικότερες, όμως σήμερα κάνουμε την αρχή.. .με όραμα, σχεδιασμό και αδιάκοπη εργασία θα φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο για να γίνουν οι Αχαρνές ένας τόπος αντάξιος της ιστορίας τους», δήλωσε ο αντιδήμαρχος, Νίκος Δαμάσκος αποκλειστικά στη efoni.gr.

Βρεττός: Είμαι αποφασισμένος για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου

«Εδώ και πολλά χρόνια οι δημότες Αχαρνών δεν είχαν τη χαρά να δούνε ένα μεγάλο έργο να πραγματοποιείται στην πόλη μας. Αυτό κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξει.

Είμαι αποφασισμένος να βαδίσω σε αυτό τον δρόμο και η χθεσινή μέρα ήταν μια απτή απόδειξη. Το Σχέδιο Δράσης και το Master Plan για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου και την Ολιστική Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου είναι το πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστώ όλους όσοι εργάστηκαν για να φτάσουμε ως εδώ και όσοι το ενέκριναν στην ψηφοφορία του ΔΣ. Μας περιμένει πολλή δουλειά τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Οι Αχαρνές αλλάζουν και οι δημότες μας θα είναι υπερήφανοι για την πόλη τους».

Recommended For You

About the Author: efoni