Δήμαρχος Διονύσου για κακοκαιρία «Ελπίδα»: Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα

Δύσκολη χαρακτηρίζει την κατάσταση με την επέλαση της κακοκαιρίας ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, ωστόσο τονίζει πως μέχρι στιγμής μόνο κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί.

Πέρυσι ο δήμος Διονύσου επλήγη σφοδρά από την επέλαση της «Μήδειας», κυρίως από την πτώση δέντρων και τώρα η κινητοποίηση της δημοτικής Αρχής βρίσκεται στον μέγιστο βαθμό.

«Είμαστε πολύπαθος δήμος», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλαφατέλης και συνεχίζει: «Είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά μέχρι στιγμής είναι διαχειρίσιμη και μόνο κυκλοφοριακά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί. Μάλιστα, παρά τις εκκλήσεις μας, κάποιοι οδηγοί συνεχίζουν να κυκλοφορούν χωρίς αλυσίδες, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα. Φυσικά οι επόμενες ώρες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες, εμείς θα είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα μέχρι την Τετάρτη και σε 24ωρη κινητοποίηση».

Για το αν έχουν προκύψει τοπικά προβλήματα ο δήμαρχος Διονύσου ανέφερε: «Προς το παρόν μόνο ένα πρόβλημα ύδρευσης σε δύο σπίτια, που αποκαταστάθηκε. Ωστόσο είμαστε ακόμη στην αρχή του χιονιά, οι επόμενες ώρες θα είναι πιο δύσκολες».

Recommended For You

About the Author: efoni