Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έτοιμοι να παντρευτούν

Όλο και περισσότερο «ακούγεται» πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να παντρευτούν. Σήμερα (10.04.2024) μάλιστα έγιναν γνωστοί και οι… κουμπάροι!

Οι πρώτες φήμες ήρθαν μετά το δαχτυλίδι που φορούσε η τραγουδίστρια και φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν ο Μανώλης Κονταρός είπε στην Δέσποινα Βανδή μια μαντινάδα εμπνευσμένη από τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γίνει φέτος, είπε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού στο OPEN ο Νίκος Γεωργιάδης, μεταφέροντας τις αποκλειστικές του πληροφορίες.

«Ο γάμος δεν θα γίνει φέτος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θα υπάρχει ένα πάρα πολύ αγαπημένο πρόσωπο το οποίο ο Βασίλης Μπισμπίκης τον αποκαλεί ήδη κουμπάρο», είπε.

Από την πλευρά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε το όνομα του Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Κονταρό θα είναι οι δύο κουμπάροι του ζευγαριού.

 

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλουν να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με λίγους ανθρώπους από το περιβάλλον τους.

Η τελετή πολύ πιθανόν να γίνει την επόμενη χρονιά, μέσα στο 2025, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ανοιχτό γλέντι για τους φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού.

Recommended For You

About the Author: efoni