Γυναίκα στην Τουρκία παντρεύτηκε τον άνδρα που της έριξε οξύ στο πρόσωπο!

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία ο γάμος της 20χρονης Μπερφίν με τον 23χρονο Κασίμ καθώς πριν από δύο χρόνια ο δεύτερος είχε ρίξει στην πρώτη οξύ παραμορφώνοντας το πρόσωπό της. Η επίθεση με οξύ είχε γίνει το 2019 με τον Κασίμ να λέει τότε στην Μπερφίν ότι «αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ δεν θα σε έχει κανείς άλλος».

Ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις προκάλεσε το γεγονός ότι ο γάμος κατέστη δυνατός μετά την πρόωρη αποφυλάκιση του 23χρονου χάρη σε νόμο που ψηφίστηκε με αφορμή την πανδημία καθώς ο Κασίμ είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη.

Η καταδίκη του, μάλιστα, είχε γίνει αφού η Μπερφίν πείστηκε τελικά να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη καθώς τους πρώτους μήνες μετά την επίθεση είχε πειστεί να μην διωχθεί ο άνθρωπος που της έριξε το όξυ μετά τον «βομβαρδισμό» που είχε δεχθεί από επιστολές συγγνώμης και αγάπης από τον δράστη.

Σημειώνεται ότι από την επίθεση με οξύ η Μπερφίν παραμορφώθηκε στο πρόσωπο, είναι συνεχώς σε πόνο και έχει 30% όραση από το ένα από τα μάτια της.

Όλα αυτά, όμως, δεν ήταν αρκετά να την αποτρέψουν από το να παντρευτεί τελικά τον Κασίμ ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις αποφυλακίστηκε με την τελετή να πραγματοποιείται στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Τον παντρεύτηκε χωρίς να το γνωρίζουμε. Πάλεψα γι’ αυτή την υπόθεση για χρόνια και όλα αποδείχθηκαν μάταια» δήλωσε απογοητευμένος ο πατέρας της 20χρονης.

Recommended For You

About the Author: efoni