Γλυκά Νερά: H δημόσια έκκληση της μητέρας της Καρολάιν μετά την αποκάλυψη του δολοφόνου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η μητέρα της 20χρονης Κάρολάιν μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι εκείνος που τελικά τη σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας τους.

Σήμερα, μόλις δυο 24ωρα μετά την σοκαριστική αποκάλυψη, μίλησε στις κάμερες η οικογενειακή φίλη, Χαρίκλεια Θεοδώρου η οποία θέλησε να μεταφέρει στα Μέσα το μήνυμα της μητέρας του άτυχου κοριτσιού.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις» εξήγησε η κα. Θεοδώρου.

Πηγή: tlife.gr

Recommended For You

About the Author: efoni