Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο άνδρας της Καρολάιν -Τι κατέθεσε ο πιλότος για τις συνεδρίες

Ακόμα μία κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση της καταγγελίας περί αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου από την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 33χρονο πώς εκείνος και η Καρολάιν βρήκαν τη φερόμενη ως ψυχολόγο και ξεκίνησαν να την επισκέπτονται.

Εκείνος απάντησε ότι η Καρολάιν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού τους και ήθελαν να βρουν κάποιον ειδικό που θα μπορούσε να τους υποστηρίξει.

Έτσι, αναζήτησαν στο ίντερνετ σελίδες που πρότειναν ειδικούς και θεραπείες, μέχρι που εντόπισαν την ιστοσελίδα της Ελένης Μυλωνοπούλου. Όπως είπε ο πιλότος, εκείνος και η γυναίκα του αναζητούσαν ψυχολόγο. Ωστόσο, δεν είναι απολύτως ευκρινές εάν η Ελένη Μυλωνοπούλου τους συστήθηκε ως ψυχολόγος ή γενικά ως θεραπεύτρια.

Μέρος της κατάθεσης του άντρα της άτυχης Καρολάιν αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Όπως ανέφερε ο 32χρονος πιλότος, «πρέπει να μας πήρε ο ύπνος μεταξύ 01:15 με 01:30. Εγώ ξύπνησα όταν άκουσα το τρίξιμο από το πόμολο της πόρτας. Δεν κατάλαβα τι ώρα ήταν ακριβώς. Όταν άνοιξα τα μάτια μου, είδα να μπαίνουν στο δωμάτιο τρεις άνδρες. Με πλησίασε αυτός με το πιστόλι και πριν μου πει οτιδήποτε, του είπα: “Στο σαλόνι υπάρχουν 10.000 ευρώ μετρητά. Σε παρακαλώ μην μας πειράξεις”».

Τότε ο 32χρονος σκούντηξε την Καρολάιν να ξυπνήσει. Μόλις είδε τους ληστές, άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο δεύτερος δράστης με το ασημένιο πιστόλι κατευθύνθηκε προς την 20χρονη. «Ο κοντός πήγε πάνω στη γυναίκα του, τη γύρισε μπρούμυτα με μια απότομη λαβή και της γύρισε το κεφάλι προς το στρώμα ή το μαξιλάρι. Μόλις πήγα να αντιδράσω, μου κόλλησε το πιστόλι στη δεξιά πλευρά του λαιμού του, ρίχνοντάς με στη συνέχεια στο πάτωμα», ανέφερε ο 32χρονος πιλότος.

Οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, όμως κάποια στιγμή μίλησαν σε μια γλώσσα που του θύμιζε βουλγάρικα ή αλβανικά. «Επειδή μου είχαν δέσει το στόμα, κάποια στιγμή έχασα τις αισθήσεις μου τελείως. Όταν ξύπνησα δεν άκουγα τίποτα. Δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει, δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε ξημερώσει ή όχι».

Τον έναν από τους δράστες, τον πιο κοντό, τον είδε στο πρόσωπο όταν κατέβηκε αυτό που φορούσε και μπόρεσε να τον παρατηρήσει: «Έχει σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, στρογγυλό και αξύριστο, ανοιχτόχρωμο πρόσωπο (όχι όπως το δικό μου που είμαι ξανθός) και έντονα μάτια. Κατάλαβα ότι είναι άνω των 35 ετών. Ήταν περίπου 1,70μ. και ψωμωμένος, δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες».

Ο 32χρονος αναφέρεται και στη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή: «Όταν σηκώθηκα είδα τη γυναίκα μου μπρούμυτα στο κρεβάτι, ακίνητη. Τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάποιο ρούχο και η κόρη μας ήταν δίπλα ξύπνια, αλλά δεν έκλαιγε. Αγκάλιασα τη γυναίκα μου και την κόρη μας κλαίγοντας και τότε ο αστυνομικός μου είπε “έχει φύγει, προσπάθησε να ηρεμήσεις”. Εννοώντας πως είναι νεκρή. Ήμουν σοκαρισμένος, πήρα την κόρη μου αγκαλιά και κατέβηκα κάτω».

 

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έκανε συνολικά οχτώ συνεδρίες με το ζευγάρι στο γραφείο της στο Χαλάνδρι. Η τελευταία συνεδρία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η κυρία Μυλωνοπούλου έδωσε και αυτή για κατάθεση που διήρκεσε μιάμιση ώρα στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική για να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου. Στο πλαίσιο αυτό κατάθεση έδωσαν η φερόμενη ως ψυχολόγος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και ο σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία προσήλθε αυτοβούλως πριν κληθεί από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, κατέθεσε ότι ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος και ότι η ιδιότητα αυτή της αποδόθηκε από τα ΜΜΕ λόγω παρερμηνείας. Επίσης, κατέθεσε ότι είναι υπνοθεραπεύτρια και υπεύθυνη Κέντρου Θεραπευτικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων. Μάλιστα, ανέφερε ότι διαθέτει άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών (κάτι που επιβεβαιώνεται από την έρευνα).

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν πάντως ότι ξεκαθαρίζεται το τοπίο όσον αφορά στην ιδιότητα του ψυχολόγου, καθώς απ’ ότι αποδεικνύεται ουδέποτε είχε ανάλογο πτυχίο.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που έκανε συνεδρία με τον Καρολάιν και το σύζυγο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Συνολικά είχαν κάνει οχτώ συνεδρίες, ενώ η τελευταία επικοινωνία της με το πιλότο –σύζυγο της 20χρονης- ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα που του απέστειλλε μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.

Recommended For You

About the Author: efoni