Γλυκά Νερά: Τι έδωσε στον πιλότο η μητέρα της Καρολάιν 10 μέρες πριν τη δολοφονία

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης Καρολάιν, ο κ. Θανάσης Χαρμάνης αποκάλυψε νέα στοιχεία για τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος με τη μητέρα της, Σούζαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρμάνης την περασμένη εβδομάδα ανέφερε πως ο συζυγοκτόνος είχε ζητήσει από τη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο της 20χρονος. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγες μέρες αργότερα, μέσα από τη φυλακή αρνήθηκε ότι ζήτησε χρήματα. «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα», δήλωσε μέσα από τη φυλακή.

Σήμερα, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, η μητέρα της Καρολάιν έδωσε τη δική της απάντηση στον συζυγοκτόνο της κόρης της μέσω του συνηγόρου της, κ. Χαρμάνη. Χαρμάνη.

Σύμφωνα τον δικηγόρο, όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε:

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του».

Recommended For You

About the Author: efoni