Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η ιατροδικαστής – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα είδα στη μεζονέτα»

Την φρικιαστική ημέρα που η Καρολάιν βρέθηκε δολοφονημένη στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά έφερε στην μνήμη της η ιατροδικαστής – προϊσταμένη Εργαστηρίου στο ΕΚΠΑ, Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία βρέθηκε μπροστά στο έγκλημα, στις 11 Μαΐου 2021.

Η γυναίκα δεν πίστευε στα μάτια της όταν έφτασε στο σπίτι, όπου σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ένα σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα και ένα ορφανό μωρό έξω στον δρόμο σε κάποια αγκαλιά. Είναι πολύ σκληρή αυτή η δουλειά και κάποιες φορές γίνεται ακόμα σκληρότερη» τόνισε.

Η ιατροδικαστική έκθεση σε συνδυασμό με τα στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη κλήθηκα να δώσω περισσότερες εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης» συμπλήρωσε.

 

Recommended For You

About the Author: efoni