Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος

Στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί προσήλθε λίγο πριν τις 10:00 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει ομολογήσει την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μια μεγάλη πομπή με τζιπ της αστυνομίας μπήκε στα δικαστήρια μεταφέροντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος και σήμερα φορούσε το χαρακτηριστικό λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να αποδώσει το έγκλημά του σε ένταση, φόρτιση και λεκτικές αντεγκλήσεις που όπως θα πει είχε την μοιραία βραδιά με την Καρολάιν, με αποτέλεσμα να «θολώσει» και να χάσει τον έλεγχο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η υπεράσπισή του, θα προσκομίσει πρόσθετες λεπτομέρειες και στοιχεία που δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς. «Αυτά τα στοιχεία θα φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος και θα εμπλουτίσουν την προανακριτή του κατάθεση», αναφέρουν οι δικηγόροι του.

pilotos-5745685

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Θα αντιμετωπιστεί άμεσα το θέμα της επιμέλειας του παιδιού

Έξω από τα κτήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, παράλληλα, μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος σχολιάζοντας το ζήτημα με την επιμέλεια του παιδιού που έχει προκύψει σημείωσε πως αυτό θα αντιμετωπιστεί άμεσα.

«Ήδη θα επισκεφθούμε τον κ. Εισαγγελέα ανηλίκων, πιστεύω ότι κατ’ αρχήν θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη διότι στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξατομικευμένη και από ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της με τους γονείς του δράστη έχει άριστη σχέση. Πιστεύουμε σε αμοιβαία κατανόηση», είπε.

Επίσης, με κεντρικό σύνθημα «μας σκοτώνουν καμία λιγότερη», συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες της αριστεράς πραγματοποιείται έξω απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής ευελπίδων.

Recommended For You

About the Author: efoni