Γλυκά Νερά: Σε σοκ η 17χρονη μετά την επίθεση

Tις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 17χρονη κοπέλα, όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στα Γλυκά Νερά περιγράφει o πατέρας της.

Το περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στα αλλεπάλληλα παρόμοια κρούσματα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό, διαδραματίστηκε στις 23:30 του περασμένο Σαββάτου κι ενώ το κορίτσι βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο 19χρονος που την είχε πάρει στο κατόπι κάποια στιγμή έπιασε την κοπέλα από πίσω. Την αγκάλιασε και την θώπευσε στο στήθος της και έβαλε το χέρι του και μέσα από το σορτσάκι της, θωπεύοντας τα γεννητικά της όργανα. “Ήταν γύρω στις 23:30 όταν η κόρη μου κόντευε να φτάσει στο σπίτι. Μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο με μια φίλη της από τη Θεσσαλονίκη, η οποία άκουσε όλα όσα συνέβησαν. Ξαφνικά ο νεαρός ήρθε από πίσω και την έπιασε”, λέει  o πατέρας της 17χρονης.

Σύμφωνα με όσα αφηγήθηκε ο γονέας του κοριτσιού, το οποίο ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, ο 19χρονος την ακολουθούσε από την πλατεία Φουρέσι των Γλυκών Νερών. “Την ακολουθούσε με ένα πατίνι. Κάποια στιγμή κι ενώ η κόρη μου έφτανε κοντά στο σπίτι, αυτός πέταξε το πατίνι κι όρμησε στην κόρη μου. Την έπιασε από πίσω και άρχισε να την θωπεύει. Η κόρη μου τότε του είπε ψέμματα ότι στο σημείο έχει κάμερες και πως θα πάει φυλακή και τότε αυτός φοβήθηκε κι έφυγε”.\

Το κορίτσι δακρυσμένο αμέσως έτρεξε σπίτι του κι έκει ενημέρωσε τους γονείς του για το τι συνέβη. “Μια ώρα αργότερα από το περιστατικό, πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε την καταγγελία. Η κόρη μου τον έχει ξαναδεί αυτόν που της επιτέθηκε. Μέσα από τις παρέες του, καταφέραμε μαζί με την αστυνομία να εντοπίσουμε την ταυτότητα του, αλλά και το σπίτι που μένει. Τον έδωσαν οι φίλοι του, καθώς είχε πάει σε αυτούς και κοκορεύτηκε για ό,τι είχε κάνει. Οι φίλοι του μας έδωσαν τα στοιχεία του”.

Η 17χρονη που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από όσα βίωσε, αύριο θα εξεταστεί από ψυχολόγο, ενώ οι γονείς της προσπαθούν να τη στηρίξουν για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν συντομότερα τον εφιάλτη.

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You

About the Author: efoni