Γλυκά Νερά: Πιθανότητα να υπάρχει εμπλοκή και τρίτου προσώπου

Υπόνοιες πως μπορεί να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά αφήνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιμένει στην εκδοχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή στα Γλυκά Νερά τις επίμαχες ώρες.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει», πρόσθεσε.

Παράλληλα ακόμη παραμένει μυστήριο το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο είναι ξένο προς την γειτονιά καθώς κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό τό όχημα που βρέθηκε στην περιοχή εκείνες τις ώρες.

Να θυμήσουμε πως το εν λόγω αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, τον δρόμο που οδηγεί στη μεζονέρα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λεωφόρο Λαυρίου γυρω στις 05:30.

Recommended For You

About the Author: efoni