Γλυκά Νερά: Οι στιγμές φρίκης του άτυχου ζευγαριού – «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη ο 32χρονος πιλότος από τα Γλυκά Νερά, που έχασε την σύζυγο του από τα χέρια ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Παρόλο που ήταν σφιχτά δεμένος για ώρες, κατάφερε να πληκτρολογήσει με τη μύτη του την Άμεση δράση ώστε να καλέσει βοήθεια, όμως όπως αποδείχθηκε ήταν ήδη αργά.

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου.

Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Όπως είπε οι δράστες ήταν τρεις και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Άρχισαν να τον απειλούν έχοντας στραμμένο το όπλο τους στον κρόταφο του παιδιού τους πώς εάν δεν τους πει πού έχουν κρυμμένα τα χρήματα θα το σκοτώσουν. Αμέσως τους υπέδειξε το επιτραπέζιο παιχνίδι που είχε τα χρήματα που τού ζητούσαν «προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος. Οι δράστες, όμως, δεν σταμάτησαν. Σκότωσαν την άτυχη κοπέλα προκειμένου να την κάνουν να σταματήσει να φωνάζει.

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες

Με το ποσό των 300.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά. Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρονται τα εξής:

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Recommended For You

About the Author: efoni