Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο από το κινητό του Αναγνωστόπουλου πριν τη δολοφονία της Καρολάιν (video)

Ένα βίντεο από βόλτα της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το οποίο έχει τραβήξει ο ίδιος με το κινητό του, έφερε στο φως της δημοσιότητας «Το Πρωινό». Το βίντεο, τραβήχτηκε ενώ το ζευγάρι είχε αποκτήσει τη μικρή Λυδία, λίγους μήνες πριν από την αποτρόπαιη δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας, κατέθεσε υπόμνημα στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επί της εισαγγελικής πρότασης, στο οποίο ο πιλότος για ακόμη μια φορά αρνήθηκε ότι είχε κίνητρο για το έγκλημα η ότι το είχε προσχεδιάσει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πιλότος από τις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, έχει το βλέμμα του στραμμένο μόνο στην προσεχή Δευτέρα. Τότε, αναμένεται ο γνωστός εκδότης και πρώην συγκρατούμενος του, να προσκομίσει στον Εισαγγελέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία – όπως ισχυρίζεται ο εκδότης – αποδεικνύουν ότι δεν δολοφόνησε την Καρολάιν ο σύζυγος της, αλλά άλλο πρόσωπο.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, συνήγορος του συζυγοκτόνου, «σήμερα θα συναντηθώ με τον εκδότη που ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία, τα οποία θα ανατρέψουν, όπως λέει, την υπόθεση του εντολέα μου. Ο εκδότης με ενημέρωσε ότι έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελία, προκειμένου την προσεχή Δευτέρα να προσκομίσει τα στοιχεία που λέει ότι έχει στην διάθεσή του. Στην όλη διαδικασία θα είμαι παρών».

Δείτε το βίντεο:

Recommended For You

About the Author: efoni