Γλυκά Νερά: «Η τιμωρία του είναι δεδομένη», λέει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στα όσα είπε ο δολοφόνος της Κάρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατά την χθεσινή δίκη, στάθηκε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαίωαννιδης, σημειώνοντας ότι η γραμμή υπεράσπισης δεν έχει αλλάξει.

Ο κ. Παπαίωαννιδης σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος κατά την τοποθέτησή του προσπάθησε να αναδείξει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ώστε να τονίσει την ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν.

«Ένα έγκλημα που έγινε εν βράσμω ψυχής μπορεί να έχει διαφορετική ποινική μεταχείριση», υπογράμμισε ο δικηγόρος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτη (12/5) στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αναφορές περί επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν τόνισε πως και το γράφει η ίδια στο ημερολόγιο της, αλλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν το ανέδειξε.

Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο πιλότος, ο κ. Παπαίωαννιδης είπε πως είναι απόλυτα μετανιωμένος: «Το λέει καθημερινά ότι έχει μετανιώσει και προσπαθεί με όποιο τρόπο να σώσει ότι είναι δυνατό από αυτή την κατάσταση».

 

«Η τιμωρία του είναι δεδομένη το είπε και ο ίδιος, το ζήτημα είναι αν το δικαστήριο θα κρίνει την ψυχική του κατάσταση κι αν θα μπορεί να αξιολογήσει τον χαρακτήρα του. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει θα πληρώσει», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Recommended For You

About the Author: efoni