Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη για το ηχητικό ντοκουμέντο

«Κανένα σχόλιο» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε χθες στη δημοσιότητα και στο οποίο ο πιλότος τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση, παριστάνει ότι είναι φιμωμένος και καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, τον πιλότο επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Ο πιλότος είπε ότι έχει μετανιώσει για την τραγωδία που προκάλεσε και δεν ήθελε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο για το τηλεφώνημα.

Σοκ από το ηχητικό ντοκουμέντο μετά το έγκλημα

Τουλάχιστον αποτροπιασμό προκάλεσε το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα, με «πρωταγωνιστή» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λίγο μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς.

Ο δολοφόνος, λίγες ώρες αφού είχε κόψει το νήμα της ζωής της συζύγου του, απόλυτα ψύχραιμος και προετοιμασμένος, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για την τελευταία πράξη του δράματος. Έβαλε μονωτική ταινία σε χέρια και πόδια, έπεσε στο έδαφος και προσπάθησε να καλέσει στο κινητό του το 100 για να ζητήσει βοήθεια.

Η κλήση διήρκεσε ένα λεπτό και 48 δευτερόλεπτα. Τα πρώτα 38 δευτερόλεπτα δεν έχει δώσει κανένα στοιχείο στην αστυνομικό. Μεταξύ των μουγκρητών και των ακατάληπτων, κάποιες στιγμές κάνει ότι κλαίει, ότι είναι σε πανικό και ότι δεν μπορεί να ανασάνει.

Recommended For You

About the Author: efoni