Γλυκά Νερά: Εκβίασαν τον Μπάμπη Αναγνωστοπουλο να ομολογήσει;

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την αποφυλάκιση του επανακυκλοφορεί την εφημερίδα του και στο πρώτο της φύλλο δίνει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μένιος Φουρθιώτης στο φύλλο της Κυριακής της εφημερίδας του την οποία επανακυκλοφορεί μετά την αποφυλάκιση του δίνει τη δική του εκδοχή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αφήνοντας σαφείς υπόνοιες πως δεν είναι ο 32χρονος πιλότος ο δολοφόνος της Καρολάιν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», λοιπόν, θέτει μια σειρά από ερωτήματα για την πολύκροτη υπόθεση του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν:

Ποιος εκβίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε;
Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος;
Πώς συνδέεται η αυτοκτονία εστιάτορα με τη δολοφονία της Καρολάιν;
Τι φοβάται ο Μπάμπης και δεν μιλάει ποτέ σε κανέναν για την υπόθεση;

Καθώς ένας από τους όρους αποφυλάκισης του Μένιου Φουρθιώτη είναι ότι απαγορεύεται να εμφανίζεται στην τηλεόραση, αντ’ αυτού σε δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Σφακιανάκης, γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου «Αποκαλυπτικά».

Όπως είπε στο STAR, ο παρουσιαστής και εκδότης ήρθε κοντά με τον συζυγοκτόνο, καθώς ήταν στο ίδιο κελί και τα κρεβάτια τους ήταν γειτονικά. Μεταξύ τους είχαν συζητήσεις, το περιεχόμενο εκ των οποίων έχει αποκαλύψει εν μέρει ο Φουρθιώτης σε κοντινά του πρόσωπα.

Κατά τον κ. Σφακιανάκη, το ρεπορτάζ αυτό φέρνει «τεράστια ανατροπή» στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε ότι δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται στο πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα, ένα άλλο ερώτημα που υπάρχει είναι «γιατί δεν βρέθηκε DNA του Αναγνωστόπουλου στα γάντια που φορούσε όταν δολοφόνησε την Καρολάιν και τον σκύλο τους».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάζεται από κάποιον» και πως υπάρχει μια πληροφορία και για ένα ΙΧ. Πρόσθεσε ότι ο παρουσιαστής και εκδότης συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο μετά την αποφυλάκισή του.

Παράλληλα ανέφερε οτι θα υπάρξει στην εφημερίδα μια σημαντική προσθήκη που φέρεται να απαντά στο ερώτημα για την αυτοκτονία του εστιάτορα και την υποτιθέμενη σύνδεσή της με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Πάντως, όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μπάμπης γνωρίζει για το περιεχόμενο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει ωστόσο προς το παρον δεν έχει σχολιάσει, ούτε καταθέσει κάτι νεότερο στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται οτι για κάτι παραπάνω από πέντε μήνες, ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο της λεγόμενης «VIP πτέρυγας» των φυλακών Κορυδαλλού, πριν την αποφυλάκιση του παρουσιαστή.

 

Recommended For You

About the Author: efoni