Γλυκά Νερά: Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Αναγνωστόπουλου

Έχουν περάσει 9 μήνες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που ομολόγησε να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Η κόρη του, που άφησε ορφανή από μητέρα, ζει στην Αλόννησο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της. Δύο τραγικά πρόσωπα, που από τη μια καλούνται να αφήσουν πίσω τον πόνο για την απώλεια του παιδιού τους και από την άλλη να βρουν δυνάμεις για να μεγαλώσουν σωστά την εγγονή τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη έχει ξεκινήσει και όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος του Απριλίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο για το αγριο φονικό, με θύμα την Καρολάιν. Ο πιλότος θα ακούσει τις κατηγορίες σε βάρος του, αφού εκτός από τη δολοφονία της Καρολάιν έχει να αντιμετωπίσει την εκτέλεση του σκύλου τους, ενώ προσπάθησε με τα ψέματα που είπε να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές αρχές.

Ο ίδιος στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζεται για την έναρξη της δίκης του. Το ίδιο όμως και οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί πραγματικά ο γαμπρός τους για τον θάνατο της κόρης τους. Υπήρχαν πληροφορίες ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας δεν θα έφευγαν από την Αλόννησο. Κι αυτό γιατί δεν ήθελαν να αφήσουν το εγγονάκι τους. Έχουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και δεν θα επιθυμούσαν να κουράσουν με απανωτά ταξίδια τη μικρή. Και φυσικά δεν θέλουν να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, έπειτα από αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι γονείς της Καρολάιν, σκέφτηκαν πολύ προτού πάρουν την απόφασή τους. Θέλουν να προφυλάξουν τη μικρή Λυδία, αλλά δεν είναι δυνατόν να λείπουν από τη δίκη. Και η στιγμή που θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι και τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου δεν περνούσε από το μυαλό τους η πιθανότητα ότι ο γαμπρός τους ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής στην κόρη τους. Ακόμη και όταν ομολόγησε το έγκλημά του, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι όλο αυτό είναι αλήθεια.

Θέλουν να ακούσουν όλες τις εξηγήσεις του σχετικά με τη μοιραία βραδιά στα Γλυκά Νερά. Θεωρούν ότι είναι αδιανόητο, ακόμη και αν ο Μπάμπης καυγάδισε με την Καρολάιν, να της πήρε τη ζωή και μάλιστα δίπλα στο μωρό τους. Θέλουν το μαρτύριό τους να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να μην υπάρξουν αναβολές και να βγει η απόφαση χωρίς καθυστερήσεις.

Οι γονείς της Καρολάιν, όπως και ο δικηγόρος τους, γνωρίζουν καλά ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του. Συγκεκριμένα θα προσπαθήσει να αντικρούσει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε από εκείνον σε ήρεμη κατάσταση. Θα προσπαθήσει να δείξει ότι εκείνη την ημέρα υπήρξε ένας πολύ μεγάλος καυγάς και πως πάνω στα νεύρα του σκότωσε την άτυχη κοπέλα. Θα προσπαθήσει δηλαδή να αποδείξει ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Recommended For You

About the Author: efoni