Γλέντι με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στην Αγία Μαρίνα Παιανίας

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει ξεχωρίσει στο χώρο για την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές του και τις αναζητήσεις του.

Αυτή την Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 στις 21.30 μας περιμένει στον προαύλιο χώρο του ΙΝ Αγίας Μαρίνας με ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες του επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (Χρώμα δεν αλλάζουν τα μάτια, Σκάκι), ο Βαγγέλης Κορακάκης (Σκέψη της τρελής, Πρώτο φθινόπωρο), ο Χρήστος Νικολόπουλος (10 χρόνια στου Μπακάκου), ο Μιχάλης Γκανάς, ο Παντελής Θαλασσινός (Αχ Φεγγάρι) και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει). Συμπεριλαμβάνονται επίσης τραγούδια από το δίσκο του με τα τραγούδια του Άκη Πάνου αλλά και της πρόσφατης δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Ψυχές Γενναίες».

Συμμετέχουν επίσης ο τραγουδοποιός Μάκης Ψαραδέλλης που υπογράφει ως στιχουργός τα περισσότερα τραγούδια στον τελευταίο του δίσκο και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, που ερμήνευσε στη ταινία «ΕΥΤΥΧΙΑ» το Σμυρναίικό Μινόρε και συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον Γεράσιμο. Μαζί τους επίσης επί σκηνής: Βασίλης Παπαδόπουλος (μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (κιθάρα), Νίκος Σκομόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Δήμος Πολυμέρης (ακορντεόν).

Recommended For You

About the Author: efoni