Γιώργος Πατούλης : Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», είπε ο Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στη Μαρίνα Πατούλη. Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στα ΝΕΑ και στη Ζωή Λιάκα ο περιφερειάρχης Αττικής εξομολογείται πολλές λεπτομέρειες από την άγνωστη έως τώρα ζωή και διαδρομή του, ωστόσο στο άκουσμα της ερώτησης σχετικά με τον γάμο του ο κ. Πατούλης φάνηκε φειδωλός.

-Ο θάνατος της μητέρας σας σχετίζεται με το διαζύγιό σας; Το γεγονός ότι νιώσατε την απώλεια ενός βασικού άξονα της ζωής σας σάς μετακίνησε;

Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Οποιαδήποτε απάντησή μου μπορεί να έχει κακή μετάφραση. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ηταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στον γάμο μου. Ισως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω. Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας.

Τελικά ο ιδιωτικός βίος ενός πολιτικού είναι δημόσιος βίος;

Είναι η δύσκολη πλευρά ενός δημόσιου προσώπου. Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία.

Θεωρείτε ότι έγινε εκμετάλλευση της δημοσιότητας του διαζυγίου σας;

Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτό μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του.

Recommended For You

About the Author: efoni