Γιάννης Σμέρος: Παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ- «Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου φορέα»

Παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, κύριος Γιάννης Σμέρος. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση, στα τέλη του 2021 υπέβαλλα την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΕΔΣΝΑ, στην οποία είχα εκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία από
Δημάρχους, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας μου στον συγκεκριμένο φορέα, που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση των απορριμμάτων, κατέθεσα προτάσεις, που έγιναν δεκτές για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συνδέσμου, προς όφελος των κατοίκων και των Δήμων της Αττικής. Στην πορεία αυτή είχα την ευκαιρία να συμβάλλω σε πεδία σχετικά με την επιστημονική μου κατάρτιση ως Χημικός Μηχανικός, αλλά και να αποκτήσω μια πολύ ουσιαστική εμπειρία και γνώση για τον αγώνα που απαιτείται προκειμένου να βελτιώνεται καθημερινά η διαχείριση
των απορριμμάτων, που κατά τη γνώμη μου αποτελεί την νούμερο ένα πρόκληση για την Αττική.

Αφού ευχαριστήσω την Διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε και την αποδοχή των προτάσεων μου, όπως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου φορέα. Άνθρωποι που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα από κοινού με τους εργαζομένους στις Υπηρεσίες Καθαριότητας των Δήμων για να έχουμε το καλύτερο δυνατό επίπεδο διαβίωσης και για να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Για αυτό, επιλέγω να κοινοποιήσω μία από τις σημαντικότερες στιγμές της θητείας μου, όταν βρέθηκα στο πλάι των εργαζομένων του φορέα μαζί με τον Πρόεδρο του σωματείου τους, κατά την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Γιάννης Σμέρος
Χημικός Μηχανικός MSc
Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής».

Recommended For You

About the Author: efoni