Γιάννης Ξανθόπουλος: «Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής»

Δύο 24ωρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ο πατέρας του 19χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μίλησε στο Πρωινό. Τα όσα είπε συγκλονίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του 19χρονου δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται… Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο» και συνέχισε:

«Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ@τά είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει… Παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

Ο πατέρας του 19χρονου πρόσθεσε, επίσης: «Πώς δεν είχε όνειρα… Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας», ξεκαθαρίζοντας πως η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει».

 

Recommended For You

About the Author: efoni