Γιάννα Τερζή: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τον όγκο στον νωτιαίο μυελό

Η Γιάννα Τερζή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της πριν από τρία χρόνια.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στο νωτιαίο μυελό, από τον Ιανουάριο του ’21. Ήταν πολύ πολύ σοβαρό, μέσα στον κορονοϊό, δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ γιατί ήταν και βαρύ και ο κόσμος εκείνη την περίοδο μάθαινε συνεχώς νέα περίεργα και άσχημα. Ήταν όμως και για μένα πάρα πολύ δύσκολο να βγω και να πω τι ακριβώς έχει γίνει. Ήταν και σπάνιο αυτό που μου συνέβη, εννοώ σαν ιατρική περίπτωση», αποκάλυψε αρχικά.

«Το έμαθα τυχαία. Άρχισε να με πονάει η μέση μου, από ένα απλό λουμπάγκο και πήγα να κάνω μαγνητική στη μέση μου. Φάνηκε εκεί, στο επάνω σημείο ώστε να κάνω και μετά μαγνητική στον θώρακα, η άκρη του προβλήματος. Του όγκου, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Είχα έναν όγκο, grade 2, έτσι λέγεται. Βαθμού δευτέρου, δηλαδή όχι κάτι αναγκαστικά κακό και μεταστατικό ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό. Δεν ήταν όμως και τελείως αθώο», εξομολογήθηκε.

«Δεν ήξερα και γω τι ακριβώς σημαίνει και τα έμαθα όλα μαζεμένα. Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από τέτοια επέμβαση ακριβώς όπως ήσουν πριν, ότι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι λίγο διαφορετικό από την προηγούμενη ποιότητα ζωής» αποκάλυψε η Γιάννα Τερζή.

 

Recommended For You

About the Author: efoni