Βράβευση του Δήμου Ωρωπού για τη λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας

Ο Δήμος Ωρωπού βραβεύτηκε για την λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο που συνδιοργανώθηκε από το ΕΔΔΥΠΠΥ και την Περιφέρεια Αττικής στις 6-8 Οκτωβρίου, στο Riviera Coast, στη Βούλα Αττικής με τίτλο: «Η Αυτοδιοίκηση κοντά στον άνθρωπο για Ενιαία Υγεία & έναν καλύτερο πλανήτη».
Στο συνέδριο παρουσιάστηκε ομιλία από την Συντονίστρια του ΚΕΠ Υγείας Χριστίνα Φωτοπούλου με θέμα: ”Η προαγωγή – πρόληψη υγείας επιτυγχάνεται με τις πολυτομεακές συνεργασίες” τονίζοντας ότι η πρόληψη Υγείας και η προώθηση της κοινωνικής ευθύνης κατέχει πρωτεύουσα θέση στον Δημοτικό προγραμματισμό.
Η προσπάθεια αύξησης των επενδύσεων για την ανάπτυξη Υγείας καθώς και η εδραίωση συνεργασιών με Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς με στόχο την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων ομάδων πληθυσμού σε στοχευμένες δράσεις προληπτικής φροντίδας, αποτελούν θεμέλιο του Δήμου για την προστασία της κοινωνικής ευεξίας των Δημοτών.
Τέλος ευχαρίστησε θερμά το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. και την Περιφέρεια Αττικής που συνδιοργάνωσαν αυτό το πολύ εποικοδομητικό Συνέδριο, αλλά και για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια με το Δήμο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

https://www.facebook.com/oropos.gov.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980-02.73.77

Recommended For You

About the Author: efoni