Βράβευση του Γ. Πατούλη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο

Το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος απένειμε στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, ως ένδειξη ευχαριστίας για τη στήριξη της Περιφέρειας στη διοργάνωση της μουσικής εκδήλωσης «Για την Πίστη και της Λευτεριά», που έγινε τον Σεπτέμβριο στο Παναθηναϊκό Στάδιο με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια τελετής στο αρχιεπισκοπικό μέγαρο, και ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε τη διαχρονική στήριξη του περιφερειάρχη στο έργο της Αρχιεπισκοπής «με ιδιαίτερα γόνιμα αποτελέσματα σε τομείς με κοινωνικό πρόσημο».

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο για την απονομή του βραβείου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά που σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ με τιμά με το μετάλλιο της Εκκλησίας της Ελλάδος για τη συμβολή μας στη διοργάνωση της εξαιρετικής εκδήλωσης που έγινε στο Παναθηναικό Στάδιο, τιμώντας την ιστορική επέτειο της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και προσωπικά τον Αρχιεπίσκοπο, συνεχίζουμε τη γόνιμη και αγαστή συνεργασία η οποία ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ως προτεραιότητα δράσεις οι οποίες αφενός αναδεικνύουν το πολιτιστικό και ιστορικό κεφάλαιο της χώρας και ιδιαίτερα της Αττικής μας και αφετέρου συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Θα συνεχίσουμε τη συμπόρευση μας με την ίδια δυναμική και δημιουργικότητα. Ευχαριστώ και πάλι για την τιμή».

Recommended For You

About the Author: efoni