Βουλιαγμένη: 48χρονος επιχειρηματίας ξυλοκόπησε την 9 μηνών έγκυο σύντροφό του- Η στιγμή της σύλληψής του

Συνελήφθη ο 48χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 9 μηνών έγκυο σύντροφό του μέσα στο αυτοκίνητό του στη Βουλιαγμένη. Ο δικηγόρος της κοπέλας ανέφερε πως μητέρα και βρέφος βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με βίντεο αλλά και πληροφορίες από τον Ant1 ο 48χρονος έχει συλληφθεί από τις αρχές.

«Είναι καλά»

Μιλώντας στον Ant1 ο δικηγόρος του θύματος Κωνσταντίνος Μπάκας, επιβεβαίωσε πως τόσο η μητέρα όσο και το μωρό της βρίσκονται εκτός κινδύνου.

«Η κοπέλα και το μωρό είναι καλά, έχουν λάβει εξιτήριο και αναμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή για να δούμε την ακριβή έκταση των βλαβών. Το παιδί δεν φαίνεται να έχει κάτι» δήλωσε, σημειώνοντας πως ενδέχεται η γυναίκα να μετέλθει πρόωρου τοκετού.

Περιγράφοντας τι συνέβη μετά τον ξυλοδαρμό, είπε: «Την κοπέλα την πήρε το ΕΚΑΒ, τη μετέφερε στο Ρέα για να διαπιστώσουν αν το παιδί ήταν καλά. Δυστυχώς, ο πατέρας δεν έδειξε κάποιο ενδιαφέρον για την υγεία της συντρόφου του ή του παιδιού».

«Καμία δικαιολογία»

Σε ερώτηση για το τι θα μπορούσε να δικαιολογήσει μία τέτοια συμπεριφορά από μέρους του πατέρα, ο δικηγόρος δήλωσε καταφατικά: «Δεν μπορεί τίποτα να δικαιολογήσει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αδικαιολόγητο».

Ζήτησαν να αποσυρθεί η μήνυση

Κατά τον δικηγόρο, ο πατέρας δεν έκανε κάποια απόπειρα επικοινωνίας με το θύμα: «Δεν επικοινώνησε με τη γυναίκα του. Ούτως ή άλλως, πλέον οι επικοινωνίες απαγορεύονται δικαστικά, αλλά δεν υπήρξε επικοινωνία».

Επιβεβαίωσε επίσης, πως η δικηγόρος του 48χρονου ήρθε σε επικοινωνία με τη μητέρα, ζητώντας της να αποσύρει τη μήνυση κατά του δράστη.

«Έτσι έχω ενημερωθεί, αλλά είναι μία μήνυση η οποία δεν μπορεί να αποσυρθεί. Είναι τέτοια η φύση του αδικήματος που ακολουθείται η αυτεπάγγελτη οδός».

Recommended For You

About the Author: efoni