Βορίδης σε Βούτση: «Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας;»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στη Βουλή υπογραμμίζοντας πως οι αναφορές των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περι αλλοίωσης του επικείμενου εκλογικού αποτελέσματος παραπέμπουν σε μεθόδους Τραμπ.

«Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας; Καθαρές κουβέντες τώρα. Είστε αλα Τραμπ; Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς ποτέ να έχει αμφισβητηθεί στην μεταπολιτευτική ιστορία. Θέτετε ζήτημα της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης για να του απαντήσει από τα βουλευτικά έδρανα ο κ. Γιάννης Ραγκούσης «το έχουμε θέσει».

Επανερχόμενος ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στήσει αφήγημα εκλογικής ήττας υπονομεύοντας ωστόσο την εκλογική διαδικασία.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης λέγοντας: «Η προσπάθεια επι 3 χρόνια που κάνετε -εσείς κ. Βορίδη το έχετε πει ευθαρσώς- είναι να μπουν εμπόδια θεσμικά για να μην υπάρξει ξανά αριστερή κυβέρνηση. Ολη η προσπάθεια γίνεται με εταιρείες και μεθόδους Τραμπ και Μπάνον για να υπάρξει επιρροή εξωθεσμική και μεταδημοκρατική όχι για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεν θα σας περάσει».

Recommended For You

About the Author: efoni